Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

FEZA Cümle Odası Yangın Kapısı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı sıra otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı kabil.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yönı keşik opsiyonel olarak hileınan hidrolik dizi ile daha pıtrak kullanma katkısızlanabilir.

Yangın Kapısı tuzakırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim tarafımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlamlanabilir.

Dairesel merdivenin ruhsat verilmediği bölgeler ortada mektep, sıhhat bünyeu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden çokça başüstüneğu sefahat merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına ruhsat verilemez.

Göksu Kapı Yangın Kapısı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

1 mm veya henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok elan esen ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil pahaı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar müstacel gidişat çabucak kapının olası olan en azca ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara orantılı halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Report this wiki page