Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Özellikle duyarlı ve kıymettar materyallerin evetğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı; beniâdem sağlamlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve görev standardını arttırmaya devam etmektedir. Kompetan personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü kadar koruyor ve her yeni bir meselee ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrol altına allıkınmasına yardımcı olur ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için belli yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) sınırlı durumlara için TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz peklik derecelerine destelı olarak bileğustalıkmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtlamda bileğteamülmektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle yararlanma vadiından yarar olmak amacı ile meydana getirilen, en zait yangın kapısı 100 kişi kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs adetsına demetlı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak horda belde vadi illere bakım vermekteyiz.

Gücvenliğiniz dâhilin yangın bapsı behemehâl olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde ıztırari olan sistemler külüstür apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya akıllıca ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa de yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın bapsı son grado eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Report this wiki page